I gate help

Hi all,

I have set up an i-gate and I am feeding digi traffic on 437.550 back into the aprs system. I do not think I have it working correctly as the packets I am hearing are not being gated. I am using uiss (new version and pro) and using the stagnate add on. I placed p/ariss/rs0iss in the filter section. Unpronto path is set to ariss.

So my typical aprs:
Fm wu2v to apeg02 via ariss then aprs info. Is the apeg02 correct? Seems like it auto changes back to that even if i select something else..

Thanks for the help

Matt

WU2V

WU2V – Wed, 2012 – 06 – 13 20:12

UISS+SatGate Set

http://www.ne.jp/asahi/hamradio/je9pel/ui32uiss.htm
My Igete is using soundmodem+UI-view and
Access to ISS is using Agwpe+Uiss.
http://uz7.ho.ua/index.php?lang=eng&id=4
I have not TNC.
de JA0CAW

Submitted by Tetsurou Satou on Wed, 2012-06-13 22:55.

Thanks

Thanks for the help. I may switch and try the UI-View for the sat gate option. I feel I could be adding some traffic if I can get it working. I have heard a few station digi'd over the last few days, but I can't get them to pass through. Matt
WU2V

Submitted by WU2V on Thu, 2012-06-14 20:45.

I've tested also AGWPE +

I've tested also AGWPE + APRSIS32.
The first was already mentioned and the second is kind of UI-View successor, but represents completely new concept of APRS client.
You can find APRSIS32 and some details here: http://aprsisce.wikidot.com/

Submitted by SQ5NWI on Fri, 2012-06-15 08:56.
x

Date UTC Az El Lat Lon Orbit Vis
Print
x

Select your Location

x

Live APRS Tracking